از خواص آلبالو غافل نشویدکارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آلبالو با داشتن رنگدانه آنتوسیانین و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، - ایسنا/کرمانشاه کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آلبالو با داشتن رنگدانه آنتوسیانین و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، ضد سرطان و ضد التهاب بوده و برای بیماری های التهابی همچون آرتروز و نقرس که التهاب ناشی از آن موجب احساس درد می شود، موثر است. لاله مظفری با اشاره به خواص بسیار آلبالو، اظهار کرد: آلبالو دارای ویتامین های C و A، منگنز، فیبر و سرشار از پتاسیم است. وی افزود: این میوه اسید اوریک را کم می کند و ملاتونین موجود در آلبالو به درمان بیخوابی، کمک کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی و کم شدن حملات قلبی عروقی می شود. وی افزود: تحقیقات انجام شده نشان داده مصرف 40 گرم کنسانتره آلبالو به مدت شش هفته موجب کاهش قابل توجه فشار خون، قند خون، چربی و وزن در بیماران دیابتی می شود. مظفری ادامه داد: مواد معدنی مقوی که در آب آلبالو است باعث بهبود عملکرد ورزشی و تسکین دردهای ناشی از انجام ورزش های حرفه ای می شود. وی گفت: دم کرده این میوه به دلیل خاصیت ادرار آوری که دارد برای افرادی که سنگ کلیه دارند مفید است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |