کاهش سرب چای، با 5 دقیقه دم کردنهرچند برگ چای و چای خشک به دلایل مختلف در طی رشد و سپس در مراحل فرآوری در کارخانه دچار آلودگی به فلزات سنگین می شود، ولی محتوای این فلزات در چای دم کشیده بسیار کاهش یافته و مقدار کم تری از این فلزات جذب بدن می شود. - بررسی های میزان سرب 500 نمونه چای سیاه و چای سبز موجود در بازار نشان داد که میزان سرب چای دم کرده کم تر از حد مجاز است و پنج دقیقه دم کردن، بهترین زمان برای کاهش میزان سرب و حفظ عطر و طعم چای است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، چای بعد از آب آشامیدنی، سالم ترین و پرمصرف ترین نوشیدنی در سطح جهان است و 75 درصد از انواع چای در جهان را چای سیاه تشکیل می دهد. گیاه چای دارای ترکیبات مفیدی مانند فلوراید، کافیین و مواد معدنی مفید برای سلامتی است. با این وجود؛ این گیاه می تواند مقدار نسبتا زیادی از عناصر غیر ضروری و فلزات سنگین مانند کادمیم، سرب، قلع و . را نیز از خاک های آلوده جذب و در خود ذخیره کند. اگر چه غلظت فلزات در چای دم کرده معمولا اندک است، اما می تواند بخش مهمی از کل عناصر ورودی به بدن را تشکیل دهد. فلزات سنگین پس از ورود به بدن دفع نشده و در بافت ها، انباشته می شوند و همین موضوع باعث بروز بیماری ها و عوارض متعددی در بدن می شود. همچنین این مواد می توانند جایگزین دیگر املاح و مواد معدنی مورد نیاز در بدن شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |