چمن گزینه جدیدی برای تولید گوشت آزمایشگاهی واقعی تر!به گفته دانشمندان می توان از سبزه یا چمن به عنوان الگویی برای تولید گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی جذاب تر در آزمایشگاه استفاده کرد. - "چمن" گزینه جدیدی برای تولید گوشت آزمایشگاهی واقعی تر! به گفته دانشمندان می توان از سبزه یا چمن به عنوان الگویی برای تولید گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی جذاب تر در آزمایشگاه استفاده کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از نیو اطلس، اگرچه گوشت های آزمایشگاهی نوید جایگزینی اخلاقی و پایداری بیشتر را نسبت به گوشت های سنتی می دهند، اما در حال حاضر بافت آنها چندان شبیه به گوشت واقعی نیست و بنابراین به آن اندازه هم اشتها آور نیست. محققان می گویند، اکنون ممکن است با استفاده از ساختارهای سلولی چمن بتوان این معضل را حل کرد. دانشمندان دانشگاه بث (Bath) انگلیس در ابتدا متوجه شدند که ساختار سلولی رشته های چمن مشابه فیبرهای عضلانی است. آنها تحت هدایت دکتر پاول دی بنک اقدام به جمع آوری چمن از محوطه دانشگاه کردند تا آن را بدین منظور بررسی کنند. آنها در مرحله بعدی طی یک فرآیند شستشو و سفید کردن که به سلول زدایی معروف است، همه سلول های هر رشته از چمن را برداشتند و آنچه باقی ماند، یک داربست یا ماتریس سلولی خالی بود که از سلولز تشکیل شده و خوراکی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |