مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 تیر 1400 ساعت 09:552021-07-07پزشكي

استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!


استفاده از گوشت آزمایشگاهی در کنار چالش های اخلاقی و فنی، مشکل دیگری نیز دارد و آن طعم نه چندان جذاب این محصول است که با استفاده از علف می توان این مشکل را حل کرد.

- به نقل از نیواطلس، محققان می گویند می توان سلول هایی که از چمن و علف تشکیل شده اند را به کار گرفت تا طعم گوشت آزمایشگاهی را بهتر کرد.

پژوهشگران دانشگاه بث در انگلیس، می گویند ساختار سلولی علف شباهت زیادی با فیبرهای عضلانی مورد استفاده در گوشت طبیعی دارد و با جمع آوری چمن های طبیعی، شستشو و سلول زدایی از آنها می توان سلول های یادشده را به گوشت های آزمایشگاهی تزریق کرد و در نهایت به ترکیبی دست یافت که مزه و طعم آن به گوشت طبیعی نزدیک است.

35 درصد سلول های علف بعد از افزوده شدن به گوشت آزمایشگاهی شروع به تکثیر کردند و در نهایت قطعاتی سه بعدی و عضلانی از گوشت که مشابه با بافت بیولوژیک این ماده بود شکل گرفتند.

محققان می گویند این روش برای تهیه گوشت آزمایشگاهی مشابه با گوشت حیواناتی مانند گاو قابل استفاده است.

محققان در تلاش هستند با تجاری سازی این فناوری استفاده از آن برای تولید گوشت آزمایشگاهی در مقیاس انبوه با طعم و مزه مناسب را ممکن کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!

استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!