نمایه سازی نشریه صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوسنشریه مؤسسه علوم و صنایع غذایی در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس در چارک چهارم (Q4) نمایه شد. - نشریه مؤسسه علوم و صنایع غذایی در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس در چارک چهارم (Q4) نمایه شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، اسکوپوس یکی از نمایه های استنادی معتبر جهان است که نمایه شدن نشریات در این پایگاه نیازمند کسب امتیاز لازم در زمینه های اعتبار و فعالیت های سردبیر و ناشر، میزان تاثیرگذاری هیات تحریریه در حوزه موضوعی نشریه در سطح جهان، میزان اهمیت نشریه در سطح جهانی، ساختار، الگو و کیفیت مقالات، انتشار منظم و به موقع با رعایت موازین، کیفیت داوری و اخلاق حرفه ای نشر و سایر شاخص های کیفی انتشارات علمی است. نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با عنوان Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology وابسته به مؤسسه علوم و صنایع غذایی، پس از فرآیند استانداردسازی و احراز شرایط لازم با ارزیابی های به عمل آمده، در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به انتشارات بین المللی الزویر، در چارک چهارم (Q4) نمایه شد. اطلاعات و مقالات این فصلنامه در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس به نشانی https://www. scopus. com/sourceid/21101028196#tabs=0 قابل مشاهده و جست و جو است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |