آردهای ارائه شده به نانوایی های آذربایجان شرقی استاندارد استمدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی با بیان این که آرد و خمیرهای تهیه شده در نانوایی های استان توسط کارشناسان، نمونه برداری می شود، گفت: بعد از نمونه برداری، - ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی با بیان این که آرد و خمیرهای تهیه شده در نانوایی های استان توسط کارشناسان، نمونه برداری می شود، گفت: بعد از نمونه برداری، گزارش های جامع به مقامات استانی ارائه می شود اگر در نان ها مشکلی وجود دارد قطعا این موضوع در نانوایی ها اتفاق می افتد. ساسان فرشی حق ور روز یکشنبه در نشست خبری، با اشاره به بحث استاندارد بودن آردهای ارائه شده در نانوایی های استان، گفت: وزارت بهداشت و سازمان استاندارد به صورت مشترک به بحث نان رسیدگی می کنند، این که برخی از نانوایان مدعی هستند که کیفیت آرد پایین بوده و باعث خرابی نان می شود، معتقدم کم لطفی به کارخانه های آردسازی است. وی با بیان اینکه طی سه ماه نخست سال جاری، براساس نمونه برداری های انجام شده از نانوایی ها، در افزودنی های غیرمجاز به نان به صفر رسیده ایم، گفت: در این مورد هیچ گونه تکلیف قانونی نداریم ولی زمانی که گزارش های زیادی ارائه شود که از لحاظ بهداشت جانی، مردم متضرر می شود، می توانیم نمونه برداری های مورد نیاز را از محل ها انجام دهیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |