مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 تیر 1400 ساعت 02:552021-07-21پزشكي

پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا


عفونت های منتقله از غذا عموما به دلیل باکتری ها، سموم باکتریایی، ویروس ها و انگل ها ایجاد می شوند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، بیماری های منتقله از غذا بیماری هایی هستند که از خوردن غذا و یا نوشیدنی های آلوده ناشی می شوند و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا موارد زیر توصیه می شود: - شستن دست ها.

قبل از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و پیش از خوراندن غذا به کودکان باید دست ها به دقت با آب و صابون شسته شوند و همچنین پس از هر بار اجابت مزاج لازم است دست ها به دقت با آب و صابون شسته شوند.

- استفاده از توالت های بهداشتی - استفاده از آب سالم و بهداشتی - سالم سازی صحیح سبزیجات بر اساس چهار مرحله از جمله پاکسازی گل و لای، انگل زدایی، گندزدایی و شستشو با آب سالم.

- عدم استفاده از آب های ناسالم جهت آشامیدن، شستشوی ظروف، میوه و سبزی و استحمام.

- استفاده از یخ های بهداشتی در زمان سفر و عدم استفاده از یخ های فله ایی که ممکن است از آب ناسالم تهیه شده باشد.

- مصرف غذاهای پخته شده در اسرع وقت و نگهداری غذای پخته شده در ظرف در بسته در داخل یخچال - دور نگه داشتن ظروف و مواد غذایی از دسترس حشرات که برای اینکار لازم است موادغذایی در ظروف دربسته نگهداری شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا

پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا