پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذاعفونت های منتقله از غذا عموما به دلیل باکتری ها، سموم باکتریایی، ویروس ها و انگل ها ایجاد می شوند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، بیماری های منتقله از غذا بیماری هایی هستند که از خوردن غذا و یا نوشیدنی های آلوده ناشی می شوند و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا موارد زیر توصیه می شود: - شستن دست ها. قبل از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و پیش از خوراندن غذا به کودکان باید دست ها به دقت با آب و صابون شسته شوند و همچنین پس از هر بار اجابت مزاج لازم است دست ها به دقت با آب و صابون شسته شوند. - استفاده از توالت های بهداشتی - استفاده از آب سالم و بهداشتی - سالم سازی صحیح سبزیجات بر اساس چهار مرحله از جمله پاکسازی گل و لای، انگل زدایی، گندزدایی و شستشو با آب سالم. - عدم استفاده از آب های ناسالم جهت آشامیدن، شستشوی ظروف، میوه و سبزی و استحمام. - استفاده از یخ های بهداشتی در زمان سفر و عدم استفاده از یخ های فله ایی که ممکن است از آب ناسالم تهیه شده باشد. - مصرف غذاهای پخته شده در اسرع وقت و نگهداری غذای پخته شده در ظرف در بسته در داخل یخچال - دور نگه داشتن ظروف و مواد غذایی از دسترس حشرات که برای اینکار لازم است موادغذایی در ظروف دربسته نگهداری شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |