مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 شهریور 1400 ساعت 06:402021-09-13سياسي

غذای بومی شاخص امتیازدهی می شود


معاون گردشگری با تشریح ساز و کار تبدیل گردشگری خوراک به یک محصول و جاذبه پایدار گفت: به هر مرکز پذیرایی و گردشگری که غذاهای بومی و محلی را در منو خود وارد کند، - معاون گردشگری با تشریح ساز و کار تبدیل گردشگری خوراک به یک محصول و جاذبه پایدار گفت: به هر مرکز پذیرایی و گردشگری که غذاهای بومی و محلی را در منو خود وارد کند، رتبه بالاتری در فرایند ارزیابی داده شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ولی تیموری در نشست هم اندیشی گردشگری خوراک که با حضور جمعی از فعالان علمی و حرفه ای این حوزه در معاونت گردشگری برگزار شد، گفت: موضوع گردشگری خوراک از چندین جنبه برای توسعه صنعت گردشگری کشور دارای اهمیت است که یکی از مهم ترین آن ها برداشتن گامی دیگر به سوی تحقق هدف و سیاست کلی این حوزه، یعنی تنوع بخشی محصولات و توزیع سفر به شمار می آید تا طبق این موضوع، گردشگری خوراک خود به عنوان جاذبه ای جدید سبب هدایت گردشگران به سوی مقاصد متنوع و کمتر شناخته شده شود.

او افزود: طرح شار به معنای شناسایی، ارزیابی و رتبه بندی جاذبه ها، محصولات و مقاصد گردشگری در دو سال اخیر یکی از مهم ترین بسترهای حرکت و سیاست گذاری در حوزه گردشگری بوده که از سوی معاونت گردشگری دنبال شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غذای بومی شاخص امتیازدهی می شود

غذای بومی شاخص امتیازدهی می شود