اهر قطب تولید سیب قره قرمز در کشورمدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر از اختصاص یافتن 6200 هکتار معادل 85 درصد از سطح باغات این شهرستان به محصول سیب خبر داد. - محمد اسدی در گفت وگو با خبرنگاران در حاشیه بازدید از باغات در حال برداشت سیب قره قرمز اهر، گفت: از مهم ترین گونه های بومی باغی این شهرستان می توان به سیب قره قرمز اهر یا قزل در سطح 500 هکتار که در بین باغداران به رقم شکی آلماسی نیز شهرت دارد اشاره کرد که دارای عطر و طعم و رنگ و بوی خاص و بسیار مطلوب هستند و یک سیب کاملاً تابستانه است و برداشت آن از اواسط مرداد در منطقه ورگهان شروع می شود و تا اوایل شهریور در حومه اهر ادامه دارد و اغلب مصرف تازه خوری داشته و تا حدود کمی در تهیه مربا و سرکه سیب مورد استفاده قرار می گیرد. وی با بیان اینکه میانگین عملکرد این محصول در شهرستان 35 تن در هکتار و در برخی باغات باغداران پیشرو این شهرستان تا 140 تن در هکتار نیز برداشت شده است، گفت: در حال حاضر این محصول به با توجه به تولید سالیانه مازاد بر مصرف شهرستان به کشورهای همسایه صادر می شود و همچنین به شهرستان ها و استان های هم جوار عرضه می شود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر ادامه داد: از مزایای سیب قره قرمز بالا بودن عملکرد در واحد سطح نسبت به سایر ارقام کشت شده، سازگاری بالای این رقم به آب و هوا و اقلیم شهرستان و مقاومت این محصول در برا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |