تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در کردستان/ظرفیت 60 میلیون جوجه ریزیرییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در استان اشاره کرد و گفت: کردستان ظرفیت جوجه ریزی سالانه 60 میلیون قطعه را دارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از سنندج، محمد فرید سپری پیش از ظهر امروز در جلسه که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در سالن جلسات منابع طبیعی برگزارشد،اظهار کرد: در استان کردستان 60 هزار هکتار زراعت و 49 هزار هکتار باغات وجود دارد. وی با بیان اینکه 3 درصدبارندگی های کشور مربوط به استان کردستان است افزود: همچنین 7 درصد رواناب های کشور نیز در استان کردستان وجود دارد. سپری بیان کرد: 4/6 تا 4/8 میلیارد مترمکعب منابع آبی ما در استان کردستان تجدید پذیر است. رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآورشد: در مجموع بیش از 88 درصد از اراضی استان به صورت دیم و 12 درصد نیز به صورت آبی است. وی با بیان اینکه این میزان اراضی آبی برای ما به گونه ای تهدید محسوب می شود گفت: ما در استان این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرده ایم و نهایت استفاده را از این اراضی داشته ایم. سپری گفت: تخصیص اعتبار تبدیل 6 هزار هکتار از اراضی دیم استان به اراضی آبی نیز به تصویب رسیده است. وی گفت: در حال حاضر 59 هزارهکتار از اراضی استان یعنی معادل41 درصد از اراضی ما مجهز به سیستم های نوین ابیاری است که در این زمینه جزو استانهای پیشت برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |