| پنجشنبه، 8 مهر 1400 ساعت 06:352021-09-30اقتصادي
همزمان با فصل برداشت خرما و اول پاییز، کارگاه های سنتی شیره پزی با تولید میانگین دو ونیم تن شیره خرما یا دوشاب رونق می گیرند.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
دوشاب سنت دیرینه گراش
دوشاب سنت دیرینه گراش
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.