مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 آبان 1400 ساعت 04:352021-10-31پزشكي

برای پیشگیری از مسمومیت ، مواد غذایی را اینگونه نگهداری کنید


یک کارشناس ارشد تغذیه به تشریح راهکارهای پیشگیری از مسمومیت های غذایی پرداخت.

- برای پیشگیری از مسمومیت ، "مواد غذایی" را اینگونه نگهداری کنید ایسنا/کرمانشاه یک کارشناس ارشد تغذیه به تشریح راهکارهای پیشگیری از مسمومیت های غذایی پرداخت.

لاله مظفری در گفت و گو با ایسنا، از مسمومیت های غذایی به عنوان شایعترین مسمومیت ها یاد کرد و افزود: مسمومیت غذایی به مجموعه اختلالاتی گفته می شود که به دنبال مصرف غذای فاسد که با میکروب ها یا مواد شیمیایی سمی آلوده شده ایجاد می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه، میکروب ها را عامل اصلی مسمومیت های غذایی دانست و افزود: میکروب ها همه جا از جمله در آب، خاک، هوا، بدن حیوانات و .

هستند، اما زمانی رشد کرده و اثر گذار هستند که شرایط برای رشد آنها فراهم شود.

مظفری دما را عامل مهمی در رشد میکروب ها دانست و افزود: میکروب ها در درمای پنج تا 63 درجه سانتیگراد قابلیت رشد دارند، اما مطلوبترین دما برای رشد آنها دمای نزدیک به دمای بدن یا همان 37 درجه سانتیگراد است، بنابراین برای نگهداری مواد غذایی از دست میکروب ها نیاز است که این مواد در یخچال که دمای آن یک تا چهار درجه سانتیگراد است، نگهداری شوند.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، رطوبت را عامل مهم دیگری در رشد می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای پیشگیری از مسمومیت ، مواد غذایی را اینگونه نگهداری کنید

برای پیشگیری از مسمومیت ، مواد غذایی را اینگونه نگهداری کنید