افزایش کیفیت نان در خراسان جنوبی با اجرای برنامه سلامت محورمدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان جنوبی گفت: 500 متصدی نانوایی در طرح آکادمی ملی نان برای ارتقای کیفیت نان تولیدی با شرکت در دوره های آموزشی، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ مجید اسداللهی افزود: ارتقای کیفیت نان که ارزشمندترین ماده غذایی مردم است و سلامت جامعه ارتباط مستقیم با کیفیت آرد دارد یکی از برنامه های و ماموریت های اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی است که در این راستا طرح آموزش 500 متصدی واحد نانوایی در دستور کار قرار گرفت. اسداللهی عنوان کرد: در این دوره های آموزشی اصول و روش های پخت نان، فرآیندهای تولید شامل: فرمولاسیون و شرح موادمورد استفاده روش های عمل آوری خمیر، مدت زمان تخمیر، شکل دهی و چانه گیری برای انواع نان سنتی آموزشی داده شد. وی با تأکید بر لزوم رعایت دستورالعمل و موازین بهداشتی به ویژه در دوره کرونا، انتخاب و معرفی برگزیدگان جشنواره گندم، آرد و نان را یکی دیگر از مشوق های ارتقای کیفیت در زنحیره ی تولید این ماده غذایی دانست. اسداللهی تشریح کرد: در راستای ایجاد فضای رقابت برای افزایش کیفیت تولید گندم، آرد و نان جشنواره تقدیر از برترین های این زنجیره در دستور کار قرار دارد تا گندم کاران، آردسازان و نانوایان برتر معرفی شوند و حرکتی به سوی کیفیت بالا دا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |