مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آبان 1400 ساعت 20:152021-11-02اقتصادي

افزایش کیفیت نان در خراسان جنوبی با اجرای برنامه سلامت محور


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان جنوبی گفت: 500 متصدی نانوایی در طرح آکادمی ملی نان برای ارتقای کیفیت نان تولیدی با شرکت در دوره های آموزشی، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ مجید اسداللهی افزود: ارتقای کیفیت نان که ارزشمندترین ماده غذایی مردم است و سلامت جامعه ارتباط مستقیم با کیفیت آرد دارد یکی از برنامه های و ماموریت های اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی است که در این راستا طرح آموزش 500 متصدی واحد نانوایی در دستور کار قرار گرفت.

اسداللهی عنوان کرد: در این دوره های آموزشی اصول و روش های پخت نان، فرآیندهای تولید شامل: فرمولاسیون و شرح موادمورد استفاده روش های عمل آوری خمیر، مدت زمان تخمیر، شکل دهی و چانه گیری برای انواع نان سنتی آموزشی داده شد.

وی با تأکید بر لزوم رعایت دستورالعمل و موازین بهداشتی به ویژه در دوره کرونا، انتخاب و معرفی برگزیدگان جشنواره گندم، آرد و نان را یکی دیگر از مشوق های ارتقای کیفیت در زنحیره ی تولید این ماده غذایی دانست.

اسداللهی تشریح کرد: در راستای ایجاد فضای رقابت برای افزایش کیفیت تولید گندم، آرد و نان جشنواره تقدیر از برترین های این زنجیره در دستور کار قرار دارد تا گندم کاران، آردسازان و نانوایان برتر معرفی شوند و حرکتی به سوی کیفیت بالا دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش کیفیت نان در خراسان جنوبی با اجرای برنامه سلامت محور

افزایش کیفیت نان در خراسان جنوبی با اجرای برنامه سلامت محور