مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آبان 1400 ساعت 05:252021-11-09اقتصادي

آنچه رسیدن به هاب شتر را غیرممکن می سازد


رییس  سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: عدم رقابت کارخانه های استان با کارخانه های معتبر، کمبود نقدینگی و عدم بروزرسانی ماشین آلات از دلایل این خام فروشی و جذب نکردن 500 تن شیر است.

- توسعه صنعت پرورش شتر و شترداری و استفاده از قابلیت های این صنعت یکی از کارآمدترین ابزارهای رونق اقتصادی و جذب گردشگر در مناطق کویر نشین و مستعد پرورش شتر از جمله خراسان جنوبی است.

صنعت شترداری فواید بسیار زیادی عاید بهره برداران این حوزه می کند، به طوری که استفاده از پوست، گوشت و کوهان شتر هر یک به صورت مجزا متقاضیان مخصوص به خود را دارد.

استفاده از این محصولات می تواند صنعت پرورش شتر را به صنعتی سودآور مبدل کند، اما غفلت مسئولان از این صنعت درآمدی را عاید شترداران استان نمی کند.

غلامرضا قوسی، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به ایسنا گفت: اولویت خراسان جنوبی با توجه به شرایط اقلیمی بحث شتر است چرا که با آب و هوا سازگار است و در حال حاضر 30 هزار نفر شتر در استان وجود دارد و بحث هاب شتر یکی از ظرفیت های استان است و می توان تولیدات شتر را به فرآوری تبدیل کرد.

وی ادامه داد: در استان 15 واحد کارگاه و کارخانه شیر با ظرفیت اسمی 500 تن شیر وجود دارد و از تعداد 250 تن شیر تولیدی در استان 120 تا 130 تن توسط مراکز خرید استان جمع آوری شده مابقی توسط دامدا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آنچه رسیدن به هاب شتر را غیرممکن می سازد

آنچه رسیدن به هاب شتر را غیرممکن می سازد