مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آبان 1400 ساعت 06:102021-11-16پزشكي

مفیدترین نان کدام است؟


نان های متفاوتی مورد مصرف قرار می گیرند که مرسوم ترین این نان ها را می توان به سنگک، بربری، تافتون و لواش که به روش سنتی پخته می شوند، تقسیم کرد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مواد تشکیل دهنده ی نان ها در کیفیت آن ها نقش بسیار مهمی دارد.

به طوریکه نان اگر حاوی سبوس باشد به مراتب اثرات مثبت آن بر سلامتی خیلی بیشتر از نان های فاقد سبوس است.

نان های فاقد سبوس ارزش غذایی کم دارند و می توانند چاق کننده باشند.

همچنین اثرات نامطلوبی همچون کاهش املاح بدن و عناصری مانند کلسیم، منیزیم، روی، آهن در پی دارد که این عوامل خود می توانند زمینه ساز بروز بیماری های دیگر شوند.

به همین دلیل توصیه می شود از مصرف اینگونه نان ها پرهیز شود، اما مفیدترین نان کدام است؟ ارزش غذایی نانهر بزرگسال با استفاده روزانه 300 گرم نان این امکان را دارد که قریب به 50 درصد انرژی، بیش از 60 درصد تیامین و نیاسین، 30 -40 درصد کلسیم و 80 درصد آهن مورد احتیاج روزانه خود را برآورده کند.

همین طور 45 درصد پروتیین مورد احتیاج برای سطح متوسط جامعه و 60% پروتیین برای فقرا، از راه استفاده نان برآورده می شود.

نان ها به دو بخش تقسیم می شوند نان سفید یا نان گندماین نان پرکالری ترین نوع نان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مفیدترین نان کدام است؟

مفیدترین نان کدام است؟