مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 آبان 1400 ساعت 10:552021-11-19اقتصادي

خشکسالی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است


خشکسالی و کم آبی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است.

- اظهار کرد: با ایجاد مکانیزاسیون و مدیریت مزارع می توانیم از تأثیر کم آبی و حوادث غیرمترقبه بر تولید ماهی پیشگیری و محافظت کنیم.

وی افزود: شهرستان های دالاهو و پاوه بیشترین تولید ماهی و آبزیان را در استان کرمانشاه در ماهیان سردابی به خود اختصاص داده اند و همچنین شهرستان قصرشیرین در تولید گونه های گرمابی شامل؛ آمور، کپور، فیتو، فاگ و بیگ هد فعال است.

مدیرکل شیلات کرمانشاه تصریح کرد: ماهیان و آبزیان حیاتشان در گرو وجود منابع آبی مناسب است و قطعاً کاهش این منابع چرخه تولید را در استان کرمانشاه با مشکل رو به رو می کند.

وی ادامه داد: میانگین سرانه مصرف با افزایش تولید در استان کرمانشاه، تاکنون به 9 کیلو و 700 گرم رسیده است که امیدواریم تا پایان سال این مقدار به 10 کیلوگرم برسد.

افضلی گفت: فرهنگ سازی مصرف آبزیان اخیراً باعث افزایش مصرف ماهی در استان کرمانشاه شده است و این قطعاً باعث افزایش سلامت جامعه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خشکسالی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است

خشکسالی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است