رشد جلبک در سد قشلاق عامل طعم و بوی آب سنندج استرییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: رشد جلبک در سد قشلاق مهمترین عامل وجود طعم و بو در آب آشامیدنی سنندج بوده و رهاسازی گونه ماهی فیتوفاگ موجب پاکسازی آب سد از جلبک خواهد شد. - محمدفرید سپری در دهمین کنفرانس بین المللی مجازی سامانه های سطوح آبگیر باران اظهارکرد: کردستان 1. 8 سطح اراضی کشاورزی، سه درصد بارندگی و هفت درصد رواناب کشور را دارد اما با این وجود 12 درصد اراضی قابل کشت آن آبی است. وی به طعم و بوی نامناسب آب شرب سنندج که مشکل و دغدغه مردم شهر است اشاره کرد و افزود: انتقال آب از سد آزاد به قشلاق از لحاظ پدافند غیرعامل اقدامی موثر و مورد نیاز است ولی اگر به همین منوال این سیستم پیش رود آب سد آزاد هم تغذیه گرا می شود. رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه چرخه اکوسیستم بهم زده شده که طعم و بوی آب سد قشلاق موجب نارضایتی مصرف کنندگان شده است، اضافه کرد: مهمترین عامل وجود طعم و بوی آب شرب سنندج به رشد جلبک های سد قشلاق برمی گردد. سپری یادآور شد: براساس تحقیق انجام شده توسط یکی از محققان استان گونه هایی از ماهی هم چون فیتوفاگ موجب پاکسازی آب سدها از جلبک ها می شوند به گونه ای که در تشریح انجام شده برروی این ماهی ها روده آنها مملو از جلبک بوده است وی با بیان اینکه از چهار سال گذشته رهاسازی بچه ماهی در سد قشلا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |