نکاتی درباره تغذیه در هوای آلودهیک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: سوپ های سبزیجات شامل سوپ اسفناج، سوپ جو و سوپ گوجه فرنگی جزو مواردی هستند که در روزهای سرد و آلوده می توانند بسیار موثر باشند. - زهرا احدی در گفت وگو با ایسنا گفت: از آنجایی که آلودگی هوا باعث ایجاد التهاب در بدن می شود باید نوع و رویکرد تغذیه، ضد التهابی و حاوی آنتی اکسیدان ها باشد تا بتواندعوامل التهابی را از بدن خارج و از آسیب به ارگان های بدن به خصوص ریه ها جلوگیری کند. احدی مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان را در زمان آلودگی هوا مفید عنوان کرد و افزود: بنابراین باید مصرف آنتی اکسیدان هایی چون ویتامینC ، ویتامینE ، ویتامین D، ویتامین A و پلی فنول ها در دستور کار قرار بگیرد. استفاده از میوه و سبزیجات شامل این ترکیبات چون لبو، کدو حلوایی و میوه هایی چون انگور قرمز،آلبالو، گیلاس، هویج، زغال اخته که رنگ نارنجی، قرمز و سبز و بنفش دارند توصیه می شود زیرا سرشار از پلی فنول و آنتی اکسیدان هایی هستند که باعث دفع رادیکال های آزاد می شوند و ضدالتهاب هستند. وی ادامه داد: همچنین استفاده از زردچوبه به صورت های مختلف چون ترکیب شیر و زردچوبه که با کمی عسل شیرین شده باشد، می تواند برای کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا بر بدن مفید باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |