خواص تخمه کدو از کاهش خطر سرطان تا بهبود خوابتخمه کدو، منبع خوبی از پروتیین گیاهی و سایر مواد مغذی است که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان به محافظت از بدن در برابر برخی از بیماری ها کمک کند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، همچنین تخمه کدو سرشار از چربی های سالم و یک پروتیین با کیفیت بسیار بالا و قابل مقایسه با پروتیین سویاست و دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری است که می توان در مواد غذایی جدا از گوشت پیدا کرد. به نوشته نشریه تایمز نو نیوز در ادامه به برخی از خواص این ماده خوراکی برای سلامتی اشاره شده است: - کاهش خطر ابتلا به سرطان: رژیم های غذایی غنی از تخمه کدو با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، پستان، ریه، پروستات و روده بزرگ مرتبط است. مطالعه انجام شده روی زنان یائسه نشان داد که خوردن تخمه کدو با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان مرتبط است. - سلامت روده و پروستات: تخمه کدو منبع خوبی از فیبر خوراکی است. رژیم غذایی سرشار از فیبر می تواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند. همچنین تخمه کدو سرشار از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی است که می تواند به حفظ سطح تستوسترون و بهبود سلامت کلی بدن کمک کند. - بهبود خواب: تخمه کدو حاوی تریپتوفان است؛ اسید آمینه ای که به فرد کمک می کند به خواب برود. دو ماده روی و منیزیم نیز کمک کننده هستند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |