همایش امنیت و ایمنی محصولات کشاورزی در دانشگاه تبریز برگزار شدهمایش امنیت و ایمنی محصولات کشاورزی با همکاری دانشگاه تبریز و معاونت علمی و پژوهشی سپاه آذربایجانشرقی با حضور پژوهشگرانی از حوزه مواد غذایی در تالار شهید سلمانی دانشکده کشاورزی و برخی از پژوهشگران به صورت مجازی برگزار شد. - ایسنا/آذربایجان شرقی همایش امنیت و ایمنی محصولات کشاورزی با همکاری دانشگاه تبریز و معاونت علمی و پژوهشی سپاه آذربایجانشرقی با حضور پژوهشگرانی از حوزه مواد غذایی در تالار شهید سلمانی دانشکده کشاورزی و برخی از پژوهشگران به صورت مجازی برگزار شد. جلیل شفق، رییس دانشکده کشاورزی در این همایش با اشاره به اینکه امنیت مهمترین نیاز انسان است و امنیت غذایی یکی از نمودهای مهم امنیت در عرصه سلامت فردی و اجتماعی است، اظهار کرد: امروزه تامین امنیت غذایی آحاد جامعه یکی از مسائل استراتژیک در سطح ملی و بین المللی و نماد اقتدار و تداوم دولت ها است. رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه علی رغم تامین بخش عمده محصولات کشاورزی در داخل کشور، متاسفانه در زمینه ی خوراک دام وطیور، روغن خوراکی بیش از 70 درصد و همچنین سایر محصولات حدود 20 درصد از طریق واردات تامین می شود، افزود: این امر با وجود پتانسیل های متعدد طبیعی، علمی و انسانی زیبنده کشور نیست و شایسته است، تدابیر لازم توسط مسئولین و پژوهشگران انجام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |