مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 فروردین 1401 ساعت 09:222022-03-25پزشكي

بخور و نخورهای نوروزی برای بیماران قلبی و فشار خون


یک متخصص تغذیه به تشریح نکات تغذیه ای در نوروز جهت حفظ سلامت بیماران قلبی و عروقی و مبتلایان فشار خون بالا پرداخت.

- بخور و نخورهای "نوروزی" برای بیماران قلبی و فشار خون ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه به تشریح نکات تغذیه ای در نوروز جهت حفظ سلامت بیماران قلبی و عروقی و مبتلایان فشار خون بالا پرداخت.

دکتر هادی عبدالله زاد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کنترل وزن، رژیم غذایی سالم و انجام فعالیت بدنی برای تمام افراد لازم است، گفت: رعایت این نکات برای بیماران قلبی و عروقی و مبتلایان فشار خون از اهمیت بیشتری برخوردار است.

عبدالله زاد گفت: در ایام نوروز خوراکی های مرسوم به برنامه غذایی اضافه می شود که از جمله مهمترین آنها آجیل و شیرینی است.

وی افزود: آجیل ماده مغذی سرشار از آرژنین است که می تواند موجب کاهش فشار خون شده و عملکرد رگ ها را بهبود ببخشد، اما این آجیل در صورتی سودمند است که خام و به میزان کم مصرف شود.

وی تصریح کرد: بیماران قلبی و بویژه مبتلایان فشار خون باید از مصرف هرگونه آجیل فرآوری شده بویژه آجیل های شور خودداری کرده و آجیل را بصورت خام مصرف کنند.

وی افزود: همچنین مقدار مصرف آجیل هم باید کم بوده، بطوری که با توجه به وزن افراد روزانه یک یا دو واحد مصرف شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخور و نخورهای نوروزی برای بیماران قلبی و فشار خون

بخور و نخورهای نوروزی برای بیماران قلبی و فشار خون