احساس سیری بیشتر با مصرف بیسکویت غنی شده با پودر سنجدپژوهشگران با تهیه بیسکویت بدون قند با نسبت های مختلف از پودر سنجد، تاثیر این نوع ماده غذایی را در احساس سیری و میزان قند خون، بررسی کردند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، کربوهیدرات ها گروهی از مواد غذایی هستند که در خوراکی های شیرین، نشاسته ای و دارای فیبر یافت می شوند. مصرف این موادغذایی می توانند میزان قند و انسولین در خون را تغییر دهند، ولی این تغییرات پس از مصرف کربوهیدرات های مختلف، یکسان نیست. این تفاوت با شاخصی به نام شاخص گلایسمی (GI) مشخص می شود و توانایی غذا در افزایش قند خون را نشان می دهد. مواد غذایی بر اساس این شاخص به سه دسته شاخص گلایسمی بالا، متوسط و پایین طبقه بندی می شود. شاخص دیگری به نام بار گلایسمی (GL) وجود دارد که برای بیان کمیت و کیفیت کربوهیدرات مطرح می شود. بررسی ها نشان داده که مصرف غذاهای با شاخص گلایسمی پایین تر در پیشگیری از چاقی، استرس اکسیداتیو، دیابت و بیماری های مزمن مؤثر است. به همین دلیل یافتن عواملی که بتواند شاخص گلایسمی و بار گلایسمی مواد غذایی و قند را کاهش دهد، مورد توجه قرار گرفته است. در مصرف مواد غذایی شاخص دیگری به نام شاخص سیری (SI) وجود دارد که نشان می دهد که پس از خوردن یک ماده غذایی تا چه میزان احساس سیری به انسان دست می دهد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |