ارتباط مصرف شکر و ایجاد افسردگییک متخصص طب سنتی با اشاره به اثر نامطلوب شکر و ایجاد افسردگی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده است که شکر سطح هورمون BDNF که مانع از افسردگی می شود را کاهش می دهد و به همین روش نه تنها به پیدایش افسردگی کمک می کند بلکه باعث کاهش پاسخ دهی درمان افسردگی می شود. - مطالعات نشان داده کسانی که غذاهای فرآوری شده و شیرین زیادی مصرف می کردند پس از 5 سال عادات غذایی ناسالم احتمال بیشتری برای ابتلا به افسردگی داشتند. فاضله حیدریان در گفت وگو با ایسنا بابیان اینکه شکر روی سایر بافت های بدن اثرات نامطلوب زیادی دارد تصریح کرد: مصرف شکر بر پوست، عروق، قلب، مغز، غدد درون ریز، جوانی و شادابی، کبد، پانکراس و بسیاری از اعضا دیگر بدن اثرات سویی دارد. شکر یک ماده اعتیادآور است که باعث التهاب مزمن می شود. توانایی شکر در ایجاد التهاب باعث می شود روی صورت جوش ها و چین وچروک ها ظاهر شوند. وی با اشاره به مواد متشکله شکر خاطرنشان کرد: آنچه بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن فایده ای برای بدن ندارد. شکر از گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز تشکیل شده است، در ابتدای کشف آن در جنوب آسیا و آمریکا به صورت شربت از نیشکر عصاره گیری می شد تا اینکه هندی ها توانستند آن را به صورت دانه های کریستالی دربیاورند تا قابل حمل و نقل شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |