جایگزین های گوشت گیاهی سالمند؟/ پروتیین هایی با میزان جذب بالاترمنابع زیادی از پروتیین های گیاهی وجود دارد، مانند لوبیا، آجیل، حبوبات، سویا، گندم، نان، برنج، مخمر تغذیه ای و دانه های شاهدانه. - منابع زیادی از پروتیین های گیاهی وجود دارد، مانند لوبیا، آجیل، حبوبات، سویا، گندم، نان، برنج، مخمر تغذیه ای و دانه های شاهدانه. مطالعه جدید نشان می دهد که پروتیین بیشتری از گوشت نسبت به محصولات گیاهی در بدن انسان دریافت می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازسیناپرس، پروتیین های حیوانی و گیاهی هر دو ویژگی های مفیدی دارند. هر نوع نیز دارای معایبی هستند. به جای تمرکز بر مصرف یکی یا دیگری، ممکن است بهتر باشد روی خوردن یک رژیم غذایی متنوع و غنی از پروتیین های گیاهی با مواد مغذی متراکم و پروتیین های حیوانی بدون چربی تمرکز کنید. جایگزین های گیاهی برای گوشت اغلب با گیاهان حاوی مقادیر بالایی پروتیین ساخته می شوند که به صورت پودر درآمده و با چاشنی مخلوط می شوند. سپس این مخلوط حرارت داده شده، مرطوب شده و به شکل نهایی درمی آیند. ربکا تران، متخصص تغذیه بالینی، تورنس، توضیح داد: پپتیدهای موجود در رژیم غذایی ما می توانند به طور طبیعی در غذاهایی که می خوریم در دسترس باشند یا از پروتیین های بزرگ تر که توسط آنزیم های گوارشی در بدن به پپتیدها و اسیدهای آمینه تجزیه می شوند به دست آیند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |