مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 مرداد 1401 ساعت 10:372022-08-21پزشكي

انبه میوه عشق است /گوشت، پوست و هسته انبه چه خواصی دارند؟


بهترین زمان مصرف انبه وقتی است که این میوه نرم و رسیده است.

اگر به آرامی با انگشتان یا کف دست روی آن فشار دهید، پوست انبه کمی چروک شده و فرورفتگی ظاهر می شود.

- بهترین زمان مصرف انبه وقتی است که این میوه نرم و رسیده است.

اگر به آرامی با انگشتان یا کف دست روی آن فشار دهید، پوست انبه کمی چروک شده و فرورفتگی ظاهر می شود.

انبه یک میوه هسته دار است و یک هسته بزرگ در وسط آن جای گرفته است.

میوه انبه بومی هند و آسیای جنوب شرقی است و مصرف آن قدمتی 4000 ساله دارد.

چندین نوع انبه مختلف وجود دارد که هرکدام شکل، طعم، اندازه و رنگ خاص خود را دارند.

در این مطلب خواص کامل انبه را مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان می بینیم که بهترین زمان مصرف انبه چیست.

ارزش غذایی انبه همان طور که گفته شد، انبه حاوی مواد مغذی بسیاری است.

خواص شگفت انگیز این میوه نیز از همین مواد مغذی ناشی می شود.

یک فنجان (165 گرم) انبه تازه حاوی مواد غذایی زیر است: کالری: 99؛ پروتیین: 1.

4 گرم؛ کربوهیدرات: 24.

7 گرم؛ چربی: 0.

6 گرم؛ فیبر: 2.

6 گرم؛ قند: 22.

5 گرم؛ ویتامین سی: 67 درصد از ارزش روزانه (DV)؛ مس: 20 درصد DV؛ فولات: 18 درصد از DV؛ ویتامین B6: 12درصد از DV؛ ویتامین A: 10 درصد از DV؛ ویتامین E: 10 درصد از DV؛ ویتامین K: 6 درصد از DV؛ نیاسین: 7 درصد DV؛ پتاسیم: 6 درصد از DV؛ ریبوفلاوین: 5 درصد DV؛ منیزیم: 4 درصد از DV؛ تیامین


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انبه میوه عشق است /گوشت، پوست و هسته انبه چه خواصی دارند؟

انبه میوه عشق است /گوشت، پوست و هسته انبه چه خواصی دارند؟