بایدها و نبایدهای پزشکی و بهداشتی در مسیر پیاده روی اربعینفریدون رحمانی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، در خصوص رعایت موارد بهداشتی در طول مسیر پیاده روی اربعین گفت: مسافران سعی کنند از مکان هایی که حداقل از لحاظ ظاهری سلامتشان مورد تایید است مواد غذایی تهیه کنند. متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با اشاره به اینکه باید از خوردن برخی مواد غذایی مانند سبزیجات و سالاد حتی الامکان اجتناب شود، بیان کرد: زائران سعی کنند از غذاهای کاملا پخته و تازه استفاده کنند. وعده های غذایی را افزایش ندهید رحمانی ادامه داد: در طول مسیر پیاده روی، خوردن باید به همان وعده های معمول صبحانه، ناهار و شام منوط شود و از مصرف وعده های زیاد و غیرمعمول، به خصوص میان وعده های پروتیینی و چرب اجتناب شود. وی اظهار داشت: بدن نباید کم آب نگه داشته شود و زائران باید مرتب از آب و مایعات سالم استفاده کنند تا بدنشان دچار کم آبی نشود. متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری توضیح داد: زائران و مسافران در رابطه با تهیه انواع غذاهایی که در طول مسیر طبخ و توزیع می شود باید سعی کنند به موکب های باهویت مشخص و حتی المقدور ایرانی مراجعه کنند. رحمانی اظهار کرد: سعی کنند از ظاهر غذایی که تهیه می کنند تشخیص دهند سالم است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |