| پنجشنبه، 12 آبان 1401 ساعت 17:302022-11-03پزشكي
گروهی از پژوهشگران دانش بنیان مواد ضدعفونی کننده سبزی و میوه جات، بر پایه نانو امولسیون را عرضه کردند که 30 درصد ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهد - برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
افزایش ماندگاری سبزی و میوه جات با نوعی ضد عفونی کننده نانویی
افزایش ماندگاری سبزی و میوه جات با نوعی ضد عفونی کننده نانویی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.