تولید 28 هزار تن گوشت قرمز در استان قزوینمدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان طی نه ماهه گذشته امسال خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین، محمد میربابایی از تولید بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان طی نه ماهه گذشته امسال خبر داد و گفت: این میزان تولید گوشت نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 26 هزار تن بوده، هفت و 7 دهم درصد رشد داشته است. وی خاطر نشان کرد: طی آذر ماه سال جاری 2 هزار و 700 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: این میزان گوشت از 4 میلیون و 200هزار واحد دامی تولید شده است. این مسئول پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری حدود 36 هزار تن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده اند، گفت: بویین زهرا 32 درصد، قزوین با 27 درصد و مابقی شهرستان ها 41 درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند. وی ادامه داد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود 14 هزار تن برآورد می شود و این موضوع نشان می دهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرم برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |