«پخت بیشتر» ملاک سهمیه بندی آرد نانوایی های خراسان جنوبی استمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: برای پیشگیری از پدیده صف، اگر نانوایان توانایی افزایش ساعت کاری و پخت را داشته باشند، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از بیرجند، جواد اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی چهارشنبه شب 14 دی در حاشیه بازدید میدانی از نانوایی های سطح شهر بیرجند اظهار کرد: در بازدید هایی که امروز انجام شد چالش صف زیاد محسوس نبود، اما برخی از نانوایان در خصوص افزایش سهمیه آرد درخواست هایی داشتند. وی ادامه داد: افزایش ساعت پخت هم از درخواست های مردمی بود که اگر نانوایان بتوانند پخت را به شکلی مدیریت کنند که شاهد ایجاد صف نباشیم آمادگی برای افزایش سهمیه آراد این قبیل نانوایی ها را داریم و تا هر ساعتی که نانوایی ها قادر به پخت بوده و سرویس دهی مناسب به شهروندان داشته باشد امکان افزایش سهمیه وجود دارد. معاون استاندار گفت: اصلاح وزن چانه های نان و متناسب نبودن ساعت کاری نانوایان با شرایط آب و هوایی فصل از دیگر مواردی بود که در این بازدید بررسی شد و از نانوایان خواسته شد که به نحوی ساعت کار را مدیریت کنند تا شهروندان در شب با سرما مواجه نشوند. اشرفی با اشاره به اینکه معمولاً شهروندان در ساعات ابتدایی شب به نانوایی مراجعه می کنند، یادآور شد: از همین رو گاهی شاهد تشکیل صف هایی د برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |