مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 بهمن 1401 ساعت 16:352023-02-12پزشكي

طرز تهیه کیک شیره و ارده مجلسی و خوشمزه


طرز تهیه کیک شیره و ارده مجلسی را در این گزارش مشاهده می کنید.

- جی پلاس ، کیک شیره و ارده یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شیره و ارده در ادامه با ما در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر تخم مرغ 4 عدد بزرگ شکر 1٫5 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 1 لیوان ارده ½ لیوان شیره ½ لیوان گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1٫5 قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری آرد قنادی 3 لیوان کنجد بو داده (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک شیره و ارده مرحله اول برای تهیه کیک شیره و ارده مجلسی ابتدا مواد یخچالی را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند.

در ادامه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کره یا روغن مایع چرب می کنیم، سپس آردپاشی می کنیم.

در ادامه قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی بیرون بریزد، سپس تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

نکته: اگر بخواهیم درون قالب کنجد بریزیم، نیازی به اضافه کردن آرد نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه کیک شیره و ارده مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کیک شیره و ارده مجلسی و خوشمزه