مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 بهمن 1401 ساعت 07:002023-02-18پزشكي

با کاهش 15 ماده غذایی مصرف نمک را کم دهید


دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در بیانیه ای اعلام کردند 15 گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از 50 درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل می دهند.

پیتزا، نان ها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.

در صدر این لیست پیتزا با 5.

3 درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و پس از آن نان ها و رول ها با 4.

7 درصد قرار دارند.

سپس غذاهای سرد و گوشت های پخته شده با 4.

6%؛ سوپ با 4.

4٪؛ بوریتو و تاکو با 4.

3%؛ تنقلات شور با 4.

1%؛ و طیور 4% قرار دارند.

نیمه انتهایی لیست که بین 1.

5 تا 3.

1 درصد سدیم مصرفی را شامل می شود، پنیر؛ غذاهای همراه با پاستا؛ برگر؛ غذاهای مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی ها و کیک ها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند.

برای این مطالعه، محققان دانشگاه تورنتو از داده های نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سال های 2017 تا 2018 استفاده کردند.

در این نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد آنچه را که خورده اند گزارش کنند.

به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپین های آموزشی و برچسب گذاری مواد غذایی برای ترغیب مردم به کاهش مصرف نمک تأثیر کمی داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با کاهش 15 ماده غذایی مصرف نمک را کم دهید

با کاهش 15 ماده غذایی مصرف نمک را کم دهید