همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اسفند برگزار می شوددر سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی با هدف ارتقا کمی و کیفی این دانش پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند از 3 تا 5 اسفند برگزار می شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از سازمان شیلات ایران، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، پس از برگزاری چهار دوره همایش بین المللی پروبیوتیک، در نظر دارد در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی با هدف ارتقا کمی و کیفی این دانش، تبادل علمی بین متخصصین حوزه های مربوطه در سطح ملی و فرا ملی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با شعار میکروبیوم تا پروبیوتیک ،3 تا 5 اسفندماه سال جاری در انستیتو علوم تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار کند. اهداف و محورهای این همایش عبارتند از: تأثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا برحفظ و بهبود وضعیت سلامت انسان، جنبه های فیزیولوژیکی و متابولیکی پروبیوتیک و میکروبیوتا در بدن انسان، پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماری های عفونی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات قلبی-عروقی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات مغز و اعصاب، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات غدد درون ریز، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات نوزادان، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات ریوی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات پوستی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماری های دهان و دندان، پرو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |