از سقط تا مرده زایی؛ پیامدهای کمبود ید در بارداریرییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نمک مصرفی روزانه باید حتما از نوع تصفیه شده یددار باشد، کمبود ید در دوران بارداری را باعث ایجاد عوارضی نظیر افزایش موارد سقط و مرده زایی، - ناهنجاری های جنینی و کاهش بهره هوشی نوزاد عنوان کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، فرشته فزونی ید را یکی از ریزمغذی های ضروری برای بدن و عنصر اساسی برای تولید هورمون های تیرویید عنوان کرد که کمبود آن باعث مختل شدن کار غده تیرویید و عوارض بسیار زیاد در بالغان و کودکان می شود. وی بهترین راه برای تامین ید مورد نیاز بدن را استفاده از نمک یددار تصفیه شده عنوان کرد و گفت: نمک مصرفی روزانه باید حتما از نمک تصفیه شده یددار تامین شود اما باید توجه داشت که میزان مصرف نمک کم باشد. فزونی نمک های تصفیه نشده مانند نمک دریا دارای انواع ناخالصی از جمله فلزات سنگین است و خطر سرطان زایی دارند. رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: نمک های تصفیه شده فاقد فلزات سنگین مثل سرب، آرسنیک و ناخالصی های محلول مانند گچ و. هستند. این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود انواع نمک های صورتی، آبی و بنفش در بازار یادآور شد که وجود برخی عناصر موجب ایجاد رنگ در این نمک ها شده است. برچسب ها: معاونت بهداشت دانشگاه - تصفیه - علوم پزشکی شهید بهشتی - دانشگاه علوم پزشکی - کمبود ید - کمبود - تیرویید |
آخرین اخبار سرویس: |