مطالب مرتبط:
سرطان؛ عاقبت مصرف بیش از اندازه نمک
وزارت بهداشت برای کاهش مرگ و میر ناشی از ابتلا به سرطان چه برنامه ای دارد؟
نمک رنگی و سنگ نمک بخوریم یا نخوریم؟
مصرف گاز البرزی ها به 2 میلیون متر مکعب در روز افزایش یافت
خطر باد کردن بادکنک با دهان برای کودکان! | میدونستی بادکنک باد کردن با دهان سرطان زاست؟!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 بهمن 1402 ساعت 09:552024-01-30پزشكي

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک های رنگی


کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مصرف نمک های رنگی خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله کبد و مثانه را افزایش می دهند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، آمنه مصیبی دهکردی به اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول تا 15 بهمن ماه اشاره کرد و گفت: نمک های رنگی (صورتی، آبی و بنفش) و سنگ نمک سلامتی انسان را به خطر می اندازند.

 وی با بیان اینکه هر نوع نمکی که در طبیعت وجود دارد، در شرایط عادی با ناخالصی همراه است و حاوی سولفات کلسیم (گچ) و سولفات منیزیم است که همرنگ نمک هستند، افزود: علاوه بر این دارای گل و لای بوده و موجب تیرگی رنگ نمک می شود، این نمک ها دارای فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم، مس و.

بوده  که بسیار خطرناک هستند.

 مصیبی دهکردی ادامه داد: زمانی که نمک به کارخانه می رسد، ناخالصی های آن از بین می رود، بلوری شکل می شود و به آن ید اضافه می شود، بنابراین نمک تصفیه شده و یددار، سالم ترین نمکی است که متخصصان استفاده از آن را توصیه می کنند.

 کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: نمک های رنگی (صورتی، آبی و نفش)، نمک دریا و یا سنگ نمک در واقع سنگ نمکی هستند که از دل طبیعت استخراج می شوند و سرشار از ناخالصی هستند، این نمک ها خطر ابتلا به انواع سرطان ها ا


برچسب ها: مصرف نمک - خوزستان - افزایش - رنگی - فلزات سنگین - اطلاع رسانی - مرکز بهداشت
آخرین اخبار سرویس:

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک های رنگی

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک های رنگی