صنعتی یا سنتی؟اگر بخواهیم این دو را از هم تفکیک کلی کنیم بدون شک آب میوه طبیعی به شرطی که در خوردن آن زیاده روی نشود، بسیار برای بدن خوب است. آب میوه های صنعتی نیز عمدتا مضر هستند. - زمانی که صحبت از آب میوه غیرطبیعی می شود، منظور آب میوه های صنعتی موجود در بازار است؛ آب میوه هایی که نه در ظاهر و نه در خاصیت و طعم، هیچ شباهتی به آب میوه های طبیعی ندارند. آب میوه های صنعتی صرفا محصولی شبیه سازی شده از آب میوه های طبیعی هستند. دکتر کورش جعفریان، متخصص تغذیه و از استادان گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نکات مهمی درباره تفاوت های آب میوه های طبیعی و غیرطبیعی و مضرات آب میوه مصنوعی اشاره کرده است. به گزاش همشهری، مطالعات زیادی انجام گرفته و مشخص شده در هر جامعه ای که مصرف آب میوه صنعتی زیادشده وزن افراد هم زیادشده است. بیماری های مزمن به ویژه دیابت و بیماری های قلبی و عروقی هم افزایش پیدا کرده است. در واقع سندروم متابولیک که نقطه ثقل بسیاری از بیماری های مزمن است با استفاده از آب میوه های صنعتی افزایش پیدا می کند؛ بنابراین توصیه متخصصان تغذیه بر این است که افرادی که دارای وزن بالا یا مبتلا به بیماری های زمینه ای هستند به هیچ عنوان از آب میوه های صنعتی استفاده نکنند. برچسب ها: آب میوه - میوه - طبیعی - صنعتی - دانشگاه علوم پزشکی تهران - بیماری های قلبی و عروقی - دانشگاه علوم پزشکی |
آخرین اخبار سرویس: |