مطالب مرتبط:
بهترین میزان مصرف توت فرنگی؛این میوه هم ضد سرطان است هم ضد استرس
بهترین میزان مصرف توت فرنگی؛این میوه هم ضد سرطان است هم ضد استرس
افزایش آنتی اکسیدان در گوجه فرنگی با آبیاری نانوحباب هیدروژن
شاهین به پاریس نرسید/ انتخابی 2 وزن المپیکی کشتی فرنگی اعلام شد
افزایش سطح آنتی اکسیدان گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 ساعت 14:502024-04-23اقتصادي

این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید


کیک کرامبل توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت میوه ای است که می توانید با فرارسیدن فصل بهار آن را با روشی آسان در منزل بپزید.

- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری مواد لازم برای لایه کرامبل کیک شکر: یک چهارم لیوانآرد قنادی: نصف لیوانکره سرد: 50 گرمتوت فرنگی: 1 پیمانهنشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری طرز تهیه برای درست کردن این کیک توت فرنگی خوشمزه ابتد اباید کرامبل یا لایه رویی کیک را آماده کنید.

برای این کار آرد قنادی، شکر و کره سرد را با هم مخلوط کنید و با دست یا چنگال مواد را خوب ورز بدهید تا به حالت پوره پوره تبدیل شود.

حالا کرامبل آماده را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

برای درست کردن کیک ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بیندازید و شکر را به آن اضافه کنید.

حالا همزن برقی را روشن کنید و کره و شکر را به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود، سپس تخم مرغ ها را همراه با وانیل اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید.

در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.

حالا همزن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد کیک مخلوط شود.


برچسب ها: توت فرنگی - فرنگی - درست کردن کیک - متفاوت - خوشمزه - دمای محیط - انواع کیک
آخرین اخبار سرویس:

این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید

این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید