این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزیدکیک کرامبل توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت میوه ای است که می توانید با فرارسیدن فصل بهار آن را با روشی آسان در منزل بپزید. - بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری مواد لازم برای لایه کرامبل کیک شکر: یک چهارم لیوانآرد قنادی: نصف لیوانکره سرد: 50 گرمتوت فرنگی: 1 پیمانهنشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری طرز تهیه برای درست کردن این کیک توت فرنگی خوشمزه ابتد اباید کرامبل یا لایه رویی کیک را آماده کنید. برای این کار آرد قنادی، شکر و کره سرد را با هم مخلوط کنید و با دست یا چنگال مواد را خوب ورز بدهید تا به حالت پوره پوره تبدیل شود. حالا کرامبل آماده را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. برای درست کردن کیک ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بیندازید و شکر را به آن اضافه کنید. حالا همزن برقی را روشن کنید و کره و شکر را به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود، سپس تخم مرغ ها را همراه با وانیل اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید. در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد کیک مخلوط شود. برچسب ها: توت فرنگی - فرنگی - درست کردن کیک - متفاوت - خوشمزه - دمای محیط - انواع کیک |
آخرین اخبار سرویس: |