مطالب مرتبط:
نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت در راهپیمایی اربعین
نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت در راهپیمایی اربعین
حضور پرشور دهه نودی ها در راهپیمایی اربعین حسینی
حضور پرشور در راهپیمایی اربعین سیلی محکمی به دهان دشمنان نظام و انقلاب است
راهپیمایی اربعین به یک فرهنگ در میان ملت ها تبدیل شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 14:102024-08-19پزشكي

نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت در راهپیمایی اربعین


، دکتر پژمان بختیاری نیا اظهار کرد: زائران باید مراقب باشند که با گل ها و گیاهان سمی مسموم نشوند، زیرا تماس پوست با برخی از این گیاهان و یا به دهان بردن آنها منجر به مسمومیت می شود.

وی افزود: در سفر از خوردن گیاهان و قارچ های خودرو اجتناب شود؛ نباید گیاهان یا قارچ ها را به دلیل مصرف آنها توسط جانوران، غیرسمی تلقی کرد، زیرا تشخیص گیاهان و قارچ های سمی از انواع بی خطر آنها بسیار مشکل است.

بختیاری نیا بیان کرد: رعایت ایمنی غذایی مانع بروز مسمومیت غذایی می شود.

توصیه می شود در طول سفر از حمل گوشت خام و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری شود، زیرا این مواد غذایی بسیار زود فاسد می شوند.

وی عنوان کرد: از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی، فرورفتگی و یا نشتی خودداری کنید و مطمئن شوید که درپوش آنها شکسته نشده باشد.

اگر فرآورده ای ظاهر و یا بوی ناخوشایندی داشت، به هیچ عنوان آن را نچشید و کنسرو ها را قبل از مصرف 20 دقیقه در آب در حال جوشیدن حرارت دهید و سپس مصرف کنید.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: باید توجه شود غذا هایی که حاوی سس، تخم مرغ و خامه هستند بسیار زود فاسد می شوند بنابراین در سفر برای حمل مواد غذایی فاسدشدنی، از یخ دان مناسب استفاده کنید.


برچسب ها: گیاهان - مسمومیت - مسموم - راهپیمایی اربعین - فرآورده های لبنی - غذایی - بختیاری
آخرین اخبار سرویس:

نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت در راهپیمایی اربعین

نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت در راهپیمایی اربعین