نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت در راهپیمایی اربعین، دکتر پژمان بختیاری نیا اظهار کرد: زائران باید مراقب باشند که با گل ها و گیاهان سمی مسموم نشوند، زیرا تماس پوست با برخی از این گیاهان و یا به دهان بردن آنها منجر به مسمومیت می شود. وی افزود: در سفر از خوردن گیاهان و قارچ های خودرو اجتناب شود؛ نباید گیاهان یا قارچ ها را به دلیل مصرف آنها توسط جانوران، غیرسمی تلقی کرد، زیرا تشخیص گیاهان و قارچ های سمی از انواع بی خطر آنها بسیار مشکل است. بختیاری نیا بیان کرد: رعایت ایمنی غذایی مانع بروز مسمومیت غذایی می شود. توصیه می شود در طول سفر از حمل گوشت خام و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری شود، زیرا این مواد غذایی بسیار زود فاسد می شوند. وی عنوان کرد: از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی، فرورفتگی و یا نشتی خودداری کنید و مطمئن شوید که درپوش آنها شکسته نشده باشد. اگر فرآورده ای ظاهر و یا بوی ناخوشایندی داشت، به هیچ عنوان آن را نچشید و کنسرو ها را قبل از مصرف 20 دقیقه در آب در حال جوشیدن حرارت دهید و سپس مصرف کنید. رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: باید توجه شود غذا هایی که حاوی سس، تخم مرغ و خامه هستند بسیار زود فاسد می شوند بنابراین در سفر برای حمل مواد غذایی فاسدشدنی، از یخ دان مناسب استفاده کنید. برچسب ها: گیاهان - مسمومیت - مسموم - راهپیمایی اربعین - فرآورده های لبنی - غذایی - بختیاری |
آخرین اخبار سرویس: |