مطالب مرتبط:
توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین/ لبنیات فقط پاستوریزه باشد
توصیه های بهداشتی به زائران اربعین
توصیه های تغذیه ای به زائران/ مصرف لبنیات فقط از نوع پاستوریزه
توصیه های تغذیه ای به زائران/ لبنیات فقط پاستوریزه باشد
فیلم | اختصاص 270 هکتار پارکینگ در مرز خسروی و شهر قصرشیرین برای زائران اربعین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 08:352024-08-21پزشكي

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین


کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ زهره پوراحمد اظهار کرد: برای جلوگیری از اسهال توصیه می شود زائران غذاهایی کامل پخته شده و گرم مصرف کنند و از مصرف میوه های نشسته و پوست گرفته نشده پرهیز کنند.

مهر نوشت؛ وی افزود: لبنیات فقط به صورت پاستوریزه مصرف شود و نوشیدنی ها بهتر است به صورت بطری در بسته تهیه و مصرف شود.

همچنین با توجه به اینکه یخ میکروارگانیسم ها را از بین نمی برد بنابراین استفاده از نوشیدنی حاوی یخ نمی تواند سلامت آن را تضمین کند؛ ولی چای و قهوه داغ معمولاً مشکلی ایجاد نمی کند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مصرف انواع سالاد در صورتی که بسته بندی شده نباشد و از شستشوی کامل اجزای آن اطمینان وجود نداشته باشد، منطقی نیست، تصریح کرد: در صورت عدم دسترسی به آب در بطری در بسته، جوشاندن آب به مدت 3 دقیقه و سپس خنک کردن در دمای اتاق می تواند موجب از بین بردن میکروارگانیسم ها شود.

در صورت وقوع اسهال مسافرتی غالباً بعد از سه روز بدون درمان خاصی بجز جایگزینی مایعات از دست رفته، بهبودی حاصل می شود.


برچسب ها: سازمان غذا و دارو - پیاده روی اربعین حسینی - مصرف - غذا و دارو - زائران - پیاده روی اربعین - نوشیدنی
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین