کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه اییک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن با کمک رژیم غذایی مدیترانه ای خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه طبق مطالعات، محققان الگوی غذایی مدیترانه ای را با کاهش خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری های مزمن مرتبط می دانند، گفت: چندین مطالعه معتبر ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تأیید کرده اند، این رژیم ها سرشار از چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها است. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه مصرف غذاهای نشاسته دار و انواع نان های سبوس دار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی ها (اغلب گفته می شود که ماهی غذای مغز است و شواهد زیادی وجود دارد که خوردن ماهی به علت دارا بودن امگا 3 برای سلامتی مغز مفید است)، لبنیات کم چرب، روغن های مایع برای پخت و پز به عنوان مثال روغن زیتون، کانولا و عدم استفاده از روغن های جامد، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش مصرف غذاهای شیرین مانند شیرینی، بیسکوییت، کیک و شکلات را از جمله اقدامات مؤثر در کاهش ابتلاء و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر عنوان کرد. برچسب ها: مدیترانه - رژیم غذایی - غذایی - بیماری - دانشگاه علوم پزشکی - رژیم - آلزایمر |
آخرین اخبار سرویس: |