مطالب مرتبط:
افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود می بخشد
بهبود سلامت روده با افزودن این ماده غذایی به ماست
ابراز نگرانی آمریکا از تحولات اخیر در کوزوو و تاثیر آنها بر مردم صرب
ابتلای ورزشکاران کانادایی به عفونت های روده ای
تاثیر مستقیم بلوار قمربنی هاشم(ع) مشهد در کاهش ترافیک و تصادفات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 مرداد 1403 ساعت 10:152024-08-09پزشكي

افزودن عسل به ماست و تاثیر آن بر سلامت روده


نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن یک قاشق غذاخوری عسل به یک کاسه ماست به زنده ماندن پروبیوتیک های موجود در آن در روده کمک می کند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران، انسان ها عاشق غذا و نوشیدنی و ترکیب مواد غذایی مختلف با هم هستند.

ما ده ها هزار سال است که این کار را انجام می دهیم.

ایسنا نوشت؛ ماست یکی از غذاهای مورد علاقه مردم سراسر دنیاست.

ماست های معمولی با تخمیر شیر و با عوامل باکتریایی لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک تولید می شوند.

ماست های پروبیوتیک نیز با سویه های پروبیوتیک مانند بیفیدوباکتریوم(Bifidobacterium animalis) شکل می گیرند.

شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد مصرف پروبیوتیک ها بر خلق و خو و سلامت روده تأثیر مثبت می گذارد.

اکنون محققان دانشگاه ایلینویز اوربانا-شمپین در دو مطالعه پیشگامانه، تأثیری را که افزودن عسل به ماست بر میکروبیوم روده دارد، بررسی کرده اند.

هانا هولشر، دانشیار دپارتمان علوم غذایی و تغذیه انسانی و علوم کشاورزی و محیط زیست در دانشگاه ایلینویز و نویسنده مسئول هر دو مطالعه می گوید: ما به ترکیب ماست و عسل که در رژیم غذایی مدیترانه ای رایج است و چگونگی تأثیر آن بر میکروبیوم دستگاه گوارش علاقه مند بودیم.


برچسب ها: پروبیوتیک - ماست - پروبیوتیک ها - روده - دانشگاه ایلینویز - میکروبیوم روده - نتایج تحقیقات
آخرین اخبار سرویس:

افزودن عسل به ماست و تاثیر آن بر سلامت روده

افزودن عسل به ماست و تاثیر آن بر سلامت روده