مطالب مرتبط:
احتمال بروز مسمومیت از طریق بستنی های سنتی
احتمال بروز مسمومیت از طریق بستنی های سنتی
برای مبتلا نشدن به آلزایمز چه غذاهایی استفاده کنیم؟
کودکان زیر یک سال نباید از تلویزیون یا تلفن همراه استفاده کنند
چراغ سبز کانادا به اوکراین برای استفاده از زره پوش های اهدایی در خاک روسیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 مرداد 1403 ساعت 11:052024-08-17پزشكي

احتمال بروز مسمومیت به دلیل استفاده ازبستنی های سنتی غیربهداشتی


استفاده ازبستنی های سنتی غیر بهداشتی احتمال بروز مسمومیت و عفونت های غذایی را افزایش می دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابوربا اشاره به اینکه همه ساله با شروع فصل گرما میزان مصرف بستنی ها به خصوص بستنی سنتی افزایش پیدا می کند،گفت: اگر بستنی در شرایط استانداردی تولید و نگهداری نشود احتمال بروز مسمومیت وجود دارد.

دکتر حامد جزجلالیان افزود: نظارت های کارشناسان بهداشت محیط با آغاز فصل تابستان بر مراحل تولید بستنی های سنتی با انجام آزمایش های میکروبی افزایش یافت.

 او گفت: شیر و فرآورده های آن نقش مهمـی در تـأمین بـسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم و ویتامین B 2 در بدن انسان دارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: در بین فرآورده های شیر، بستنی یکی از منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد، مقدار پروتیین آن نیز کمی بیشتر بوده و همانند شیر منبع غنی از ویتامین های اصـلی ازجملـه ویتـامین A، تیـامین، ریبـوفلاوین، نیاسین و ویتامین E است.

وی با بیان اینکه بستنی به دو صورت، صنعتی و سنتی تهیه می شود، گفت: گرچه در روش صنعتی بستنی معمولاً پاستوریزه می شود، اما تولید بستنی غیر پاستوریزه تحت عنوان سنتی بسیار رایج تر است.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور - بستنی - دانشگاه علوم پزشکی - بهداشت - معاون بهداشت - دانشگاه علوم - مسمومیت
آخرین اخبار سرویس:

احتمال بروز مسمومیت به دلیل استفاده ازبستنی های سنتی غیربهداشتی

احتمال بروز مسمومیت به دلیل استفاده ازبستنی های سنتی غیربهداشتی