احتمال بروز مسمومیت به دلیل استفاده ازبستنی های سنتی غیربهداشتیاستفاده ازبستنی های سنتی غیر بهداشتی احتمال بروز مسمومیت و عفونت های غذایی را افزایش می دهد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابوربا اشاره به اینکه همه ساله با شروع فصل گرما میزان مصرف بستنی ها به خصوص بستنی سنتی افزایش پیدا می کند،گفت: اگر بستنی در شرایط استانداردی تولید و نگهداری نشود احتمال بروز مسمومیت وجود دارد. دکتر حامد جزجلالیان افزود: نظارت های کارشناسان بهداشت محیط با آغاز فصل تابستان بر مراحل تولید بستنی های سنتی با انجام آزمایش های میکروبی افزایش یافت. او گفت: شیر و فرآورده های آن نقش مهمـی در تـأمین بـسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم و ویتامین B 2 در بدن انسان دارند. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: در بین فرآورده های شیر، بستنی یکی از منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد، مقدار پروتیین آن نیز کمی بیشتر بوده و همانند شیر منبع غنی از ویتامین های اصـلی ازجملـه ویتـامین A، تیـامین، ریبـوفلاوین، نیاسین و ویتامین E است. وی با بیان اینکه بستنی به دو صورت، صنعتی و سنتی تهیه می شود، گفت: گرچه در روش صنعتی بستنی معمولاً پاستوریزه می شود، اما تولید بستنی غیر پاستوریزه تحت عنوان سنتی بسیار رایج تر است. برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور - بستنی - دانشگاه علوم پزشکی - بهداشت - معاون بهداشت - دانشگاه علوم - مسمومیت |
آخرین اخبار سرویس: |