تبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهدیافته های اخیر محققان نشان می دهد که پوسته سخت پوستان نظیر خرچنگ را می توان در افزایش ماندگاری مواد غذایی به کار برد. محققان دانشگاه مریلند مواد زائد غذاهای دریایی را به گونه ای مهندسی کرده اند که آفت کش ها و علف کش های شیمیایی را از محصولات غذایی حذف . - یافته های اخیر محققان نشان می دهد که پوسته سخت پوستان نظیر خرچنگ را می توان در افزایش ماندگاری مواد غذایی به کار برد. محققان دانشگاه مریلند مواد زائد غذاهای دریایی را به گونه ای مهندسی کرده اند که آفت کش ها و علف کش های شیمیایی را از محصولات غذایی حذف کند و عمر مفید و ماندگاری آن ها را افزایش دهد، کشفی که می تواند کاربردهای گسترده ای در حفظ محصولات کشاورزی داشته باشد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، این فناوری جدید که از مشتقاتی از پوسته خرچنگ و میگو ساخته شده است، برای تشکیل یک لایه نانوکریستال نازک میکروسکوپی بر روی محصولات طراحی شده است. این لایه نانویی، بقایای مواد شیمیایی را از بین می برد. نتایج این کار که با همکاری محققان دپارتمان های علوم و مهندسی مواد (MSE) و مواد غذایی و علوم تغذیه (NFSC) انجام شده، در مجله Matter منتشر شده است. کوین وانگ، استاد علوم تغذیه و غذایی گفت: این کار راه حلی مناسب برای بهبود ایمنی مواد غذایی مرتبط با زندگی روزمره ما ارائه می دهد. برچسب ها: غذاهای دریایی - ماندگاری - مواد غذایی - دانشگاه مریلند - غذایی - محصولات غذایی - محققان |
آخرین اخبار سرویس: |