صفر تا صد تغذیه زائران پیاده/ توصیه به بیماران دیابتیرییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تاکید بر رعایت نکات تغذیه ای در پیاده روی اربعین، گفت: زائران باید متناسب با شرایط جسمی خود، - از غذاهای سالم و بهداشتی استفاده کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، فرشته فزونی افزود: افراد متناسب با وضعیت و شرایط جسمی خود و رعایت اعتدال باید از غذاهای سالم و بهداشتی مصرف کنند و از درهم خوری و مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنند. این کارشناس تغذیه بر ضرورت خودداری از مصرف غذاهای سرو شده در ظروف روباز که در معرض هوا و گرد و غبار قرار دارند، گفت: زائران از نگهداری غذای پخته شده بیش از دو ساعت در دمای محیط، گرم کردن آن بیش از یکبار، ذخیره آن برای وعده های بعدی و خوردن غذای مانده اکیداً پرهیز کنند. وی ضمن تاکید بر اجتناب از غذا خوردن در ظروف مشترک، افزود: زائران این سفر معنوی حتماً بشقاب، قاشق، چنگال، لیوان یکبار مصرف و شخصی همراه خود داشته باشند. استفاده از آب بهداشتی و بسته بندی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استفاده از بطری های آب بسته بندی بهداشتی و نوشیدنی های کم شیرین و کم نمک را در حین پیاده روی به زائران توصیه کرد و گفت: یکباره و در حجم زیاد آب و مایعات را مصرف نکنید بلکه جرعه جرعه و به تدریج در طول روز بنوشید. برچسب ها: زائران - غذاهای سالم - تغذیه - دانشگاه علوم پزشکی - مصرف - بهداشتی - بیماران دیابتی |
آخرین اخبار سرویس: |