تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با 90 درصد پروتیین خالص در کشوریکی از شرکت های فناور با استفاده از ایزوله های پروتیینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی 85 تا 90 درصد پروتیین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این گوشت به زودی وارد بازار می شود. - یکی از شرکت های فناور با استفاده از ایزوله های پروتیینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی 85 تا 90 درصد پروتیین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این گوشت به زودی وارد بازار می شود. صادق شجاعی، مدیر عامل این شرکت فناور در گفت وگو با ایسنا، یکی از موضوعات مطرح در کشور را موضوع امنیت غذایی دانست و گفت: مفهوم امنیت غذایی به دسترسی افراد به غذای سالم و به مقدار کافی تعبیر می شود و این موضوعی است که در همه اسناد بالادستی، سند امنیت غذایی 1410 و نقشه جامع علمی کشور وارد شده است. وی یکی از راهکارهای تحقق امنیت غذایی را تولید گوشت های مصنوعی عنوان کرد و یادآور شد: این نوع گوشت ها می تواند بر پایه سلول، گیاهان و یا قارچ ها باشد و در دنیا نیز تولید این نوع گوشت ها در این 3 محور تمرکز شده است، به گونه ای که شاهدیم دنیا به سمتی حرکتی می کند که دیگر نیازی به کشتن حیوانات نیست؛ چرا که این توانمندی حاصل شده که سلول حیوانات به بافت گوشت تبدیل می شود. برچسب ها: پروتیین - امنیت غذایی - تولید گوشت - گوشت - شرکت های فناور - یکی از - غذای |
آخرین اخبار سرویس: |