مطالب مرتبط:
این مواد غذایی به شما کمک میکند تا پوست سالمی داشته باشید!
وقتی هوا گرم است چگونه از پوست خود محافظت کنیم ؟ | مواد غذایی مفید برای حفظ سلامت پوست در برابر نور آفتاب
خوردن ناشتا این مواد غذایی باعث کاهش کلسترول خون می شود | مواد غذایی جادویی برای کاهش کلسترول
ذائقه کودکان را به سمت مواد غذایی سالم هدایت کنیم
خوردن ناشتا این مواد غذایی باعث کاهش کلسترول خون می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 مرداد 1403 ساعت 09:102024-07-30پزشكي

25 گام برای تهیه و نگهداری مواد غذایی سالم


،دکتر محمدحسین کاوه، دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: برای حفظ سلامتی بدن، غذایی که می خوریم باید سالم و مقوی باشد؛ برای این منظور باید مواد غذایی سالم را انتخاب و به روش بهداشتی و مناسب نگهداری کنیم.

 راهکار های موثر در حفظ سلامت مواد غذایی مختلف تا حد امکان از فروشگاه هایی که فروشندگان آنها شرایط بهداشت مواد غذایی را رعایت می کنند، خرید کنیم.

در هنگام خرید محصولات غذایی به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه کنیم.

گوشت، مرغ و ماهی را بعد از سایر مواد غذایی خرید کنیم.

از خرید بسته های غذایی معیوب و آسیب دیده پرهیز کنیم.

غذا های منجمد شده مانند انواع گوشت، ماهی و سبزی، در دمای فریزر (20 درجه زیر صفر) تا سه ماه قابل نگهداری است.

برای رفع انجماد گوشت و سایر مواد غذایی، قرار دادن در یخچال روشی بهتر و مطمئن تر است.

از روزنامه برای بسته بندی و حمل مواد غذایی به ویژه نان استفاده نکنیم.

بهتر است سبزی ها را به صورت خام و در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنیم.

برای خرید گوشت، به این موضوع توجه کنیم که گوشت با رنگ صورتی یا قرمز روشن، دارای بوی طبیعی و بافتی سالم، قابل ارتجاع و غیر لزج و دارای مهر تایید سازمان دامپزشکی را خریداری کنیم.


برچسب ها: مواد غذایی - غذایی - بهداشت - مواد - دانشگاه علوم پزشکی شیراز - نگهداری - نگهداری مواد غذایی
آخرین اخبار سرویس:

25 گام برای تهیه و نگهداری مواد غذایی سالم

25 گام برای تهیه و نگهداری مواد غذایی سالم