مطالب مرتبط:
تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با 90 درصد پروتیین خالص در کشور
تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با 90 درصد پروتیین خالص در کشور
چهارمحال و بختیاری تولید کننده 14 درصد از آبزیان کشور
14 درصد تولیدات آبزیان کشور در چهارمحال و بختیاری است
تصویرسازی بحث برانگیز هوش مصنوعی از تیم های المپیک کشور های مختلف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 مرداد 1403 ساعت 08:152024-08-04اقتصادي

تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با 90 درصد پروتیین خالص در کشور


برای این منظور سلول حیوانات در شرایط آزمایشگاهی پرورش داده می شود و این امر موجب شده که در کاهش مصرف آب، کاهش انتشار آلودگی و کشتار حیوانات مؤثر شود.

- برای این منظور سلول حیوانات در شرایط آزمایشگاهی پرورش داده می شود و این امر موجب شده که در کاهش مصرف آب، کاهش انتشار آلودگی و کشتار حیوانات مؤثر شود.

یکی از شرکت های فناور با استفاده از ایزوله های پروتیینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی 85 تا 90 درصد پروتیین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این گوشت به زودی وارد بازار می شود.

صادق شجاعی، مدیر عامل این شرکت فناور در گفت وگو با ایسنا، یکی از موضوعات مطرح در کشور را موضوع امنیت غذایی دانست و گفت: مفهوم امنیت غذایی به دسترسی افراد به غذای سالم و به مقدار کافی تعبیر می شود و این موضوعی است که در همه اسناد بالادستی، سند امنیت غذایی 1410 و نقشه جامع علمی کشور وارد شده است.

وی یکی از راهکارهای تحقق امنیت غذایی را تولید گوشت های مصنوعی عنوان کرد و یادآور شد: این نوع گوشت ها می تواند بر پایه سلول، گیاهان و یا قارچ ها باشد و در دنیا نیز تولید این نوع گوشت ها در این 3 محور تمرکز شده است، به گونه ای که شاهدیم دنیا به سمتی حرکتی می کند که دیگر نیازی به کشتن حیوانات نیست؛ چرا که این توانمندی حاصل شده ک


برچسب ها: حیوانات - کشتار حیوانات - پروتیین - امنیت غذایی - آزمایشگاهی - تولید گوشت - کاهش مصرف
آخرین اخبار سرویس:

تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با 90 درصد پروتیین خالص در کشور

تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با 90 درصد پروتیین خالص در کشور