مطالب مرتبط:
تولید سیب زمینی های مقاوم به بیماری های قارچی
تولید سیب زمینی های مقاوم به بیماری های قارچی
غربالگری گیاهان تراریخته مقاوم به بیماری های قارچی با دانش ایرانی
19 اوت روز سیب زمینی است
امروز 19 اوت روز جهانی سیب زمینی است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 14:152024-08-19دانش

تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به بیماری های قارچی


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن نوروزی، دانش آموخته دکتری تخصصی بیوتکنولوژی گیاهی دانشگاه لرستان که با راهنمایی فرهاد نظریان فیروزآبادی موفق به اجرای این طرح شده در توضیح آن گفت: - محققان دانشگاه لرستان طی تحقیقات یک رساله دکتری بیوتکنولوژی گیاهی که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده موفق به خاموشی ژن MAPKKKε سیب زمینی به وسیله تکنیک کریسپر-کاس 9 و غربالگری گیاهان تراریخته برای موتانت های مقاوم به بیماری های قارچی شدند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن نوروزی، دانش آموخته دکتری تخصصی بیوتکنولوژی گیاهی دانشگاه لرستان که با راهنمایی فرهاد نظریان فیروزآبادی موفق به اجرای این طرح شده در توضیح آن گفت: سیب زمینی، گیاهی با ارزش غذایی بـالاست کـه از نظـر تولیـد و مـصرف پـس از گندم، ذرت، بـرنج و جـو، در جهـان مقـام پـنجم و در ایـران پـس از گنـدم مقـام دوم را بـه خـود اختصاص داده است.

تنش های زنده از عوامل محدود کننده تولید سیب زمینی هستند.

در بین تنش های زیستی، بیماری های قارچی سیب زمینی یکی از مهمترین عوامل محدویت کشت سیب زمینی هستند و بیماری بادزدگی یا همان بلایت دیرر


برچسب ها: دانش - دانشگاه لرستان - دانشگاه - بیوتکنولوژی - اقتصاد دانش بنیان - سیب زمینی - دانش آموخته
آخرین اخبار سرویس:

تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به بیماری های قارچی

تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به بیماری های قارچی