تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به بیماری های قارچیبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن نوروزی، دانش آموخته دکتری تخصصی بیوتکنولوژی گیاهی دانشگاه لرستان که با راهنمایی فرهاد نظریان فیروزآبادی موفق به اجرای این طرح شده در توضیح آن گفت: - محققان دانشگاه لرستان طی تحقیقات یک رساله دکتری بیوتکنولوژی گیاهی که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده موفق به خاموشی ژن MAPKKKε سیب زمینی به وسیله تکنیک کریسپر-کاس 9 و غربالگری گیاهان تراریخته برای موتانت های مقاوم به بیماری های قارچی شدند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن نوروزی، دانش آموخته دکتری تخصصی بیوتکنولوژی گیاهی دانشگاه لرستان که با راهنمایی فرهاد نظریان فیروزآبادی موفق به اجرای این طرح شده در توضیح آن گفت: سیب زمینی، گیاهی با ارزش غذایی بـالاست کـه از نظـر تولیـد و مـصرف پـس از گندم، ذرت، بـرنج و جـو، در جهـان مقـام پـنجم و در ایـران پـس از گنـدم مقـام دوم را بـه خـود اختصاص داده است. تنش های زنده از عوامل محدود کننده تولید سیب زمینی هستند. در بین تنش های زیستی، بیماری های قارچی سیب زمینی یکی از مهمترین عوامل محدویت کشت سیب زمینی هستند و بیماری بادزدگی یا همان بلایت دیرر برچسب ها: دانش - دانشگاه لرستان - دانشگاه - بیوتکنولوژی - اقتصاد دانش بنیان - سیب زمینی - دانش آموخته |
آخرین اخبار سرویس: |