مطالب مرتبط:
روش صحیح درمان آکنه چیست؟
روش صحیح درمان آکنه چیست؟
6 روش فوق العاده برای کاهش مصرف برق خانه و محل کار در تابستان
روش صحیح درمان آکنه چیست؟
دادگاه های صلح با شورای حل اختلاف چه تفاوتی دارند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 13:552024-08-19پزشكي

زردک چیست و چه تفاوتی با هویج دارد؟ فواید، روش پخت و مصرف آن


هزاران سال است که افراد زردک و هویج را با هم اشتباه می گیرند.

ظاهرا رومی های باستان اولین کسانی بودند که تخم زردک را کاشتند، اما این گیاه از همان ابتدا در دسته هویج ها قرار گرفت تا منشأ آن نامشخص باشد.

- یک فنجان زردک آب پز تقریبا 27 گرم کربوهیدرات دارد که 5٫6 گرم آن فیبر و 7٫5 گرمش قندهای طبیعی است.

شاخص گلیسمی زردک پخته 52 است و بار قند خونی آن 5٫2 است.

چربی زردک چربی بسیار کمی دارد، به نحوی که هر واحد آن کمتر از نیم گرم چربی دارد.

اکثر اسیدهای چرب این گیاه چند غیراشباع و تک غیراشباع هستند.

پروتیین هر 1 واحد زردک پخته 2 گرم پروتیین دارد.

ویتامین ها و مواد معدنی این گیاه غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است از جمله منیزیم، کلسیم، آهن، پتاسیم، ویتامین C، فولات، کولین و ویتامین E.

کالری یک فنجان زردک آب پز 111 کالری دارد که اکثر آن از کربوهیدرات های این سبزی ریشه ای است.

فواید زردک 1.

کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه مشخص شده است که مصرف فیبر کافی در نوجوانی و جوانی تا حد زیادی احتمال ابتلا به سرطان سینه در سنین بیشتر را کاهش می دهد.

مصرف زردک روشی عالی برای افزایش جذب فیبر در بدن است، به خصوص با توجه به اینکه رژیم غذایی افراد زیادی فیبر کافی ندارد.


برچسب ها: زردک - ویتامین - کربوهیدرات - مواد معدنی - ویتامین ها - پروتیین - چربی
آخرین اخبار سرویس:

زردک چیست و چه تفاوتی با هویج دارد؟ فواید، روش پخت و مصرف آن

زردک چیست و چه تفاوتی با هویج دارد؟ فواید، روش پخت و مصرف آن