راه اندازی فب لب تخصصی اقدامی نو برای حمایت از نوآورانرییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: راه اندازی فب لب تخصصی اقدامی نو برای حمایت از نوآوران، فناوران و نخبگان صنعت غذا و افزایش تاب آوری این صنعت است. - ایسنا/خراسان رضوی رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: راه اندازی فب لب تخصصی اقدامی نو برای حمایت از نوآوران، فناوران و نخبگان صنعت غذا و افزایش تاب آوری این صنعت است. فرشته حسینی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: رویکرد پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی از سال های گذشته، تلاش برای رفع چالش ها و مشکلات امنیت غذایی کشور بوده است. وی اظهار کرد: امنیت غذایی دارای چهار رکن فراهمی، سلامت، دسترسی و پایداری است که در همه این ارکان با چالش های مختلفی در کشور روبرو هستیم. با توجه به تخصص و توانمندی های موجود در پژوهشکده، تمرکز ما بر کمک به ارتقای امنیت غذایی در ارکان فراهمی و سلامت بوده است. در حوزه فراهمی، یکی از چالش هایی که صنایع تبدیلی غذایی کشور را در بحران های سیاسی نظیر تحریم و یا بحران های اجتماعی مانند کرونا با مشکل مواجه می کند، وابستگی در تامین بخش مهمی از مواد اولیه به خارج از کشور است. وی ادامه داد: در صنایع تبدیلی غذایی، مواد اولیه متعددی مورد نیاز است که برخی از آن ها در ایران تولید نمی شون برچسب ها: جهاددانشگاهی خراسان - جهاددانشگاهی - پژوهشکده - خراسان رضوی - راه اندازی - مواد غذایی - غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |