مطالب مرتبط:
خطرات جبران ناپذیر مصرف نان فریز شده یخچال
عوارض خطرناک مصرف بیش از حد کره برای سلامتی
خطرات مصرف این خوراکی جدید و محبوب
بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستیم
راه های کاهش مصرف انرژی یخچال و فریزر در ساعت های اوج مصرف چیست ؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 13:452024-09-16پزشكي

خطرات مصرف نان فریز شده یخچال برای سلامتی


به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، اقتصادآنلاین نوشت: نان به عنوان یکی از منابع غذایی اصلی، جایگاه خاصی در رژیم غذایی مردم دنیا دارد.

نان تازه طعم دلچسب تری دارد اما بیشتر افراد به دلیل مشغله های مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه می دارند.

این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود.

نان محصول تازه و فاسدشدنی است که از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می شود.

گرچه انجماد مدت نگهداری نان را طولانی تر می کند اما می تواند بر کیفیت آن تاثیر بگذارد.

در زمان یخ زدن، نان خشک تر و تردتر می شود که در نتیجه طعم و بافت آن تغییر می کند.

همچنین، هنگام انجمادزدایی نان ممکن است رطوبت کیسه فریزر باعث خیس شدن و چسبندگی نان شود.

کاهش ارزش تغذیه ای نان نان حاوی ریزمغذی هایی مانند فیبرها، ویتامین ها و املاح است که در زمان انجماد بخشی از آنها تغییر می کند.

ویتامین ها در برابر گرما و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این روند را تسریع می کند.

به علاوه، انجماد سبب تغییر در فیبرهای غذایی شده و ارزش تغذیه ای آن را کاهش می دهد.

تغییر طعم نان نان تازه طعم و مزه دلچسبی دارد.

با این حال زمانی که نان در فریزر منجمد می شود، طعم آن تغییر می کند.


برچسب ها: ویتامین ها - ویتامین - فریز - منابع غذایی - تغذیه - تغییر - غذایی
آخرین اخبار سرویس:

خطرات مصرف نان فریز شده یخچال برای سلامتی

خطرات مصرف نان فریز شده یخچال برای سلامتی